HARD- EN SOFTWARE

Hardware

Hardware is de verzamelnaam van de onderdelen waaruit uw computer bestaat. Door selectief onderdelen van uw pc of laptop te vervangen kunt u uw computer makkelijk repareren of zelfs sneller maken.

Kapotte batterij, laptopscherm gebroken, gemorst op het toetsenbord of uw oplaadpoort gebroken? Voor alle merken laptops, computers en schermen kan het defecte onderdeel vervangen worden zodat uw toestel terug werkt zoals nieuw.

Software

Ik help u graag verder bij de (her)installatie van uw besturingssysteem en/of de toepassingssoftware. Programma’s voor tekstverwerking, computer beveiliging en andere multimedia toepassingen kennen voor mij geen geheimen.

Updates

Is uw computer systeem nog wel up-to-date? Het besturingssysteem van je computer heeft regelmatig een update nodig. Datzelfde geldt voor programma’s en apps die erop staan. Dankzij updates blijven je soft- en hardware veilig en stabiel draaien. Als dergelijke updates niet plaatsvinden, is je apparaat een makkelijker doelwit voor virussen, malware en spyware. Daarnaast kan een niet-geüpdatet computer misbruikt worden voor cyberaanvallen of het versturen van spam. Bovendien bestaat de kans dat je apparaat minder goed gaat functioneren of zelfs crasht.

Installatie

Als u een nieuwe computer koopt en weet niet goed hoe alles te installeren. Dan is er maar èèn adres PageDynamix. Ik help u verder met het overzetten van uw oude gegevens, programma’s, randapparaten, … Zo hebt u de zekerheid dat alles correct en op een veilige manier geïnstalleerd is!

Installeren van hard- en software is voor mij dagelijkse kost. Ik help u graag verder bij de installatie en configuratie van al uw apparaten.